Circulair inrichten

Circulair inrichten wordt steeds belangrijker en wij adviseren je graag over de keuzemogelijkheden voor de investering in een duurzaam interieur. Met onze interieurprojecten willen wij graag bijdragen aan een circulaire economie, waarbij wij de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen willen maximaliseren.

De rijkdommen van de aarde zijn nu eenmaal niet onuitputtelijk en dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom is circulair denken en doen voor ons geen marketingtool, maar een must om een goede toekomst voor onze kinderen en onze planeet te kunnen waarborgen.

Enkele feiten over hoe circulariteit en duurzaamheid een rol speelt in onze interieurprojecten:

  • Duurzaamheid loopt als een rode draad door onze organisatie en zit verweven in ons Circle of Life interieurconcept, dit vind je ook terug in ons eigen clubhuis in Utrecht.
  • Wij stellen hoge eisen op sociaal en ecologisch gebied aan de partners en leveranciers waar wij mee werken, zowel voor producten als voor dienstverlening. Partijen die voorop lopen qua productontwikkeling, kwaliteit leveren volgens ISO-9001 en milieumanagement voeren volgens ISO-14001, genieten duidelijk onze voorkeur.
  • Wij hebben onderzoek gedaan naar circulair inrichten en hebben een uitgebreide database opgesteld met circulaire producten, leveranciers die actief bezig zijn met de circulaire economie en referentieprojecten van circulaire interieurprojecten.
  • Wij zijn vriend van Cirkelstad en lid van MVO Nederland en dragen actief bij aan het delen van onze kennis m.b.t. circulair ondernemen. 
  • Wij geloven dat een gezonde work-life balance bijdraagt aan een gelukkig leven en zien de mens als het belangrijkste kapitaal van een organisatie.
  • Wij hebben de ambitie om onze kennis over circulair inrichten te gebruiken om een volledig circulair interieurproject te ontwerpen en te realiseren. Wellicht kunnen we deze ambitie wel samen met u waarmaken?

Lees ook ons artikel: Circulaire kantoorinrichting, welke stappen kunt u zetten?

Lees ook het persbericht: Kantoormeubelbranche schaart zich achter circulaire economie.

Een aantal voorbeelden van hergebruik in interieur, lees je hier.

CIRCULAIR DENKEN EN DOEN

Dat is voor ons een must.