Ons Circle of Life concept als basis voor jouw interieur

Inspirerend en toekomstbestendig.

Het Circle of Life interieurconcept

Wij werken volgens het Circle of Life interieurconcept. Dit concept biedt houvast om een inspirerende en toekomstbestendige werkplek te faciliteren. Het Circle of Life interieurconcept hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit 5 C’s:

Rever Circle of Life interieurconcept

 Cultuur

We gaan met je op zoek naar de kern en het bestaansrecht van jouw organisatie. Waar staan jullie voor, wat wil je uitstralen en wat is de toekomstvisie? De werkomgeving is een verlengstuk van de identiteit en cultuur van jouw organisatie, een plek waar mensen verbinding met elkaar aan kunnen gaan. Samen zorgen we ervoor dat dit met elkaar overeenkomt en het interieur past als een warme jas.

 Co-creatie

We zien jouw huisvesting als een gezamenlijk project dat we integraal aanpakken. Door continu met jou en onze partners in dialoog te blijven, komen we samen tot een passend interieurontwerp. In elk project werken wij samen met de juiste partners zodat iedereen vanuit zijn eigen expertise optimaal kan bijdragen. Met focus en enthousiasme gaan we samen voor het beste eindresultaat.

 Continuïteit

Duurzaamheid vanuit het oogpunt van mens en materiaal. Een goed interieur biedt voldoende mogelijkheid tot het vinden van een gezonde work-life balance voor de gebruiker, om een leven lang te kunnen leren en werken vanuit de werkomgeving. Onder continuïteit en duurzaamheid verstaan wij ook het revitaliseren van gebouwen, blijven innoveren en uitgaan van multifunctioneel gebruik. Vanuit het circulaire gedachtegoed werken we met materialen die een tweede leven kunnen krijgen.

 Creativiteit

Ons creatief denkvermogen en conceptmatige aanpak stelt ons in staat een interieur te creëren met de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek. Een interieur dat jouw activiteiten ondersteunt en gedragen wordt binnen de organisatie. Voor elke uitdaging, ieder soort ruimte, elk tijdspad en ieder budget weten wij een creatieve out of the box oplossing te bedenken die voldoet aan de gestelde eisen.

 Clubhuis

Wij creëren samen een werkomgeving met de aantrekkingskracht van een clubhuis, een plek waar mensen met plezier komen, met een vibe waar mensen bij willen horen. Zo worden de medewerkers, bezoekers en opdrachtgevers trotse ambassadeurs van jouw organisatie. Door het toevoegen van een beetje ‘fun’ zorgen we ervoor dat jouw werkomgeving een sfeervolle plek is die talent aantrekt en creativiteit stimuleert.