Vacature: Stagiaire Hospitality & Events

1 juni 2018

Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime stageplaats voor minimaal 4-6 maanden? Vind je het leuk om werkzaam te zijn bij een creatieve organisatie waar je veel werkervaring op doet op het gebied van gastvrijheid, hospitality & event management?

Als erkend leerbedrijf bieden wij graag een leergierige stagiaire de mogelijkheid om werkervaring op te doen binnen onze organisatie. Het betreft een stageplaats voor minimaal 32 uur per week vanaf september 2018.

Functieomschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om te werken in een klein en dynamisch team. Jij bent het visitekaartje voor onze klanten en weet met jouw glimlach en positieve instelling iedereen blij te maken. Je voert licht administratieve werkzaamheden uit en je ondersteunt de Hospitality & Event Coördinator met de uitvoering van zowel facilitaire taken als baliewerkzaamheden. Op regelmatige basis wordt ons inspirerend Belevingscentrum verhuurd aan klanten voor verschillende gelegenheden. Vaak worden deze evenementen afgesloten in onze interne Bruine Kroeg. Mocht je nog geen perfect biertje weten te tappen; leer je dat ook meteen! Tevens krijg je de mogelijkheid om te onderzoeken hoe de markt er voor ons uit ziet. Welke doelgroepen sluiten het beste bij ons aanbod aan? Hoe kunnen we ze het beste bereiken? Zoals je leest zijn de werkzaamheden erg divers en daarom zijn wij op zoek naar een duizendpoot die weet van aanpakken en goed zelfstandig kan werken.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving ?

  • Je volgt een Mbo-opleiding op niveau 3 of 4 binnen het vakgebied hospitality, eventmanagement, marketing & communicatie;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent te omschrijven als accuraat, gestructureerd, klantgericht, initiatiefrijk en communicatief vaardig;

Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en pas jij bij ons creatieve, assertieve en commercieel ingestelde team? Ben jij een teamplayer die niet bang is om zijn mouwen op te stropen voor een uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail voor 1 augustus 2018 je motivatiebrief en CV naar Marieke Antens (HR-Manager Rever), marieke.antens@ rever.nl

Rever biedt een stagevergoeding van €400.- per maand incl. reiskostenvergoeding.

Vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Giulia di Battista via het e-mailadres: giulia.dibattista@rever.nl of het telefoonnummer: 030-214 22 55.

Rever Interieurprojecten
Radonweg 2
3542 AN Utrecht
030-2142255

Bekijk ook de online tour door ons Belevingscentrum; dit wordt misschien wel jouw nieuwe werkomgeving!

Neem contact op!