Sluit

Bovemij

De financiële afdeling van Bovemij kreeg een nieuw interieur. Er moest vooral meer rust komen en ruimte om elkaar te ontmoeten. Bovemij hecht er waarde aan dat mensen samen op een persoonlijke manier, dichtbij elkaar functioneren waardoor er op een oplossingsgerichte manier met kennis van zaken de werkzaamheden opgepakt worden.

Belangrijkste kernwaarden voor dit project zijn: samen, persoonlijk, dichtbij en een link met de branche.

Samen

Deze kernwaarde is gekoppeld aan een moderne, frisse, stoere en vriendelijke identiteit die voor iedereen op elk niveau toegankelijk is en voor een levendige dynamiek zorgt.

Persoonlijk

Bovemij werkt met een persoonlijke aanpak, en biedt men een luisterend oor. De medewerkers krijgen zo niet alleen vertrouwen, maar nemen ook verantwoordelijkheid. Daarom is er ruimte gemaakt voor informeel overleg, een tête-à-tête, projectrealisatie en brainstormen. Ook zijn er vergaderplekken, aanlandplekken, flexplekken en een gezellige pantry in het ontwerp verwerkt.

Dichtbij

Deze kernwaarde is heel duidelijk verwerkt via een transparante werkomgeving waarin de beschermende aard van de werkzaamheden centraal staat. De ruimte is open en er is gebruik gemaakt van glas bij de gesloten ruimtes. De vele akoestische onderdelen zorgen voor rust in de open ruimte, en door de beweging in het ontwerp loop je makkelijk bij je collega’s langs.

Link met de branche

Door gebruik te maken van de huisstijl van Bovemij is er een connectie gemaakt met de mobiliteitsbranche. De flexibiliteit en vrijheid van mobiliteit, dynamiek en vitaliteit van beweging en de ontwikkeling en interactie van mensen centraal stellen is in het ontwerp verwerkt. De vormentaal van de huisstijl is gebruikt als basis in het interieur via een golvende rand met daarin vlakken opgebouwd uit rechte en schuinen randen. Hierin en omheen kan men zowel op een informele als formele manier kennis met elkaar delen.

Neem contact op!

Klantervaring

Bovemij
/
Meer over dit project